Προφιλ

Αποστολόπουλος Ανδρέας Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Ειδικεύεται στον τομέα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σπιτιών, κτιριακών συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και φωτισμό οδικών δικτύων. Πιστοποιημένος KNX Partner στις προηγμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις (Instabus/KNX) κάνοντας μελέτη, εγκατάσταση και προγραμματισμό των συστημάτων προς εφαρμογή.

Έδρα της επιχείρησης είναι η Πάτρα και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Προφίλ ηλεκτρολόγοι Πάτρα

Η επιχείρηση μας Αποστολόπουλος - Ηλεκτρολόγος Πάτρα ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1970 με ιδρυτή τον Παύλο Αποστολόπουλο (αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη) και έδρα την Πάτρα. Η επιχείρηση το 2007 πέρασε στα χέρια του Ανδρέα Αποστολόπουλου (ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ) όπου και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. 

Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τόσο σε οικίες, όσο σε επαγγελματικούς χώρους και στον δημόσιο τομέα. Μέχρι σήμερα με την 50χρονη εμπειρία που μας διακατέχει  και έχοντας άριστη τεχνογνωσία ως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί εγκαταστάσεων έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα ηλεκτρολογικών εργασιών για ιδιώτες και εταιρείες.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι  το κίνητρο για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη προτείνοντας σας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις

Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους  εφόσον χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταιρείες (ABB, HAGER, LEGRAND) ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας.

Στόχος της επιχείρησης είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Αχαΐα όλο το 24ώρο, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τοποθέτηση λειτουργικών εγκαταστάσεων, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.