Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Πάτρα 

Ηλεκτρικά έργα, βλάβες, σχέδια ΔΕΗ - 24ωρη εξυπηρέτηση


Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, παρέχει της 24ωρη εξυπηρέτηση σε ηλεκτρολογικές βλάβες στην Πάτρα. Η πολυετή εμπειρία μας εγγυάται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την άμεση διεκπεραίωση. Οι δραστηριότητες μας είναι:

  • Ηλεκτρικά Έργα, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
  • Μελέτη, εγκατάσταση και προγραμματισμός έξυπνων κτιρίων με την τεχνική ΚΝΧ.
  • Εκπόνηση σχεδίων ηλεκτρολόγου ΔΕΗ - Πιστοποιητικά ΔΕ (Επανασύνδεση, αύξηση ισχύος, αλλαγή ονόματος).
  • Αλεξικέραυνα - Γειώσεις, θεμελιακή γείωση.
  • Εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης, συναγερμών.
  • Κεραίες

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η αμεσότητα καθώς και η αρίστη ποιότητα των υπηρεσιών. Μέχρι σήμερα με την 50χρονη εμπειρία που μας διακατέχει  και έχοντας άριστη τεχνογνωσία ως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί εγκαταστάσεων έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα ηλεκτρολογικών εργασιών για ιδιώτες και εταιρείες.


Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Πάτρα

Παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική λύση σε κάθε είδους ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Είμαστε δίπλα  σας 24 ώρες το 24ωρο με ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν τη μελέτη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, βλάβες, μερεμέτια, ηλεκτρολογικές εργασίες, σχέδια ΔΕΗ με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Αποστολόπουλος Ανδρέας  
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Τηλέφωνο6932572582
Τηλέφωνο: 2610335127 
Γ. Σαχίνη 17, Πάτρα 
apostan@hotmail.com  


 ηλεκτρολόγοι Πάτρα, ηλεκτρολόγος Πάτρα, hlektrologos patra, hlektrologoi patra